Litt av historien bak…

I 2003 møtte Kjetil og Roy hverandre via felles kjente og started å spille gitar sammen. Det ene tok det andre og ila få måneder hadde vi et helt kjeller-band på plass. De første årene øvde vi i kjelleren til Kjetil men fikk etterhvert bedre øvingslokale i garasjen til Helge. Vi startet som et 5-mannsband og utvidet med et medlem når vi fant Marianne i 2010.

Solbrent har hatt en relativ stabil sammensetning selvom vi har måttet erstatte trommiser og bassister et par ganger. Den største endringen fant sted i 2017 hvor Roy og Marianne måtte kaste inn håndkleet for å løse tidsklemma på hjemmebane. Det er vanskelig å holde sammen en stor gruppe med musikanter. Den gang måtte Solbrent levert mange spillejobber med innleide musikere på trommer og elgitar.

I 2017 jobbet vi mye med å drive Solbrent videre med ny kvinnelig vokal, solo-gitarist og trommis. Vi har vært heldige å rakst funnet tonen med nye medlemmer og har god driv videre med et komplett band.

I starten av 2020 kom en overraskende beskjed fra vår fra Keybordist Helge som ønsket å bruke fritiden sin annerledes. Dette første til at vi måtte jobbe videre med å endre vår sound og reportuir fremover.

Uansett, vi har det alltid gøy når vi møtes og spiller sammen. Det merker dere!